Årets första dag

Det är en sådan dag då man har rätt att såsa runt i pyjamas hela dagen utan minsta dåligt samvete, ungefär som juldagen.

Jag och maken har dock känt oss inspirerade att röja på övervåningen inför att vi får gäster imorgon. Vi måste fortsätta lite imorgon förmiddag då ett av rummen fortfarande är någorlunda obeboeligt. Nedstökat av mina förråd av större barnkläder. Har just dragit fram allting för att skicka Trollets urvuxna på lån till Snorkan så det är riktigt stökigt där nu.

Stökigast är det dock i mitt arbetsrum som inte fått nån vidare omtanke sen vi flyttade in i huset för snart två år sedan. Jag har börjat plocka därinne nu också, och satt upp lite saker på väggarna. Det är tyvärr ett väldigt litet rum som är tänkt att kunna räcka till många saker och intressen – både på hobbynivå men självklart även mina jobbprylar. Viktiga papper, referenslitteratur, material av olika slag och diverse inspirerande och allmänt spännande pryttlar och mystiska pinaler. Ni vet; minkskinn, ryska teveapparater och juvelen i min samling – min röda, fina Universal Counter Timer, komplett med instruktionsbok och allt. Men fråga mig inte vad den gör, för det har jag ingen aning om. Det är sånt ni har google till.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s