Shoppingtur på Ica Maxi

Vi skulle åka och köpa blöjor då vi plötsligt bara hade en ren plastblöja att tillgå. Det räcker inte långt.

Det blev en rejäl shoppingtur, till min stora glädje!

Förutom blöjor och tvättlappar blev det även en fjärilshåv för att plocka gräs, löv och insekter (samt en och annan daggmask) ur plaskpoolen samt ett par cykelbyxor till mig. Eller mamelucker som jag hellre kallar det. Jag är mer en mameluckmänniska än en cykelbyxeperson.

Sedan köpte vi en massa sånt som vi tänkt att “en sån ska vi köpa” och gått och klämt på i andra butiker men tyckt att det varit lite väl dyrt kanske. Hörselkåporna och shamponeringshättan var 50-100:- dyrare där vi tittat på dem förut, per styck!

20150629-180017.jpg
Utöver det köpte vi ett par sommarskor som trollet fick välja själv (det bara skulle vara glitter, enligt honom, annars kunde det lika gärna vara), en solmössa som han accepterar (tack och lov, den enda mössa han vill ha i sommar annars är en pälsmössa som klarar sibirisk kyla och sommaren må vara kylig men… Jag kan nog tycka att det är bra med en solmössa också) och två par kortbyxor då byxor är det enda som håller blöjan på plats och vissa dagar måste man ha blöja fortfarande och långbyxor kommer inte på tal för han blir så olycklig när han är varm, stackarn. Har man då bara två par kortbyxor, de vi hade sen förra sommaren, räcker det inte långt alls.

Shopping, shopping, shopping. Bra saker till bra priser. Då är det rätt roligt att handla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s