Grattis Lilltroll!

20150410-071749.jpg
Idag fyller mitt lilla skogstroll två år! Jisses vad tiden går, som man brukar säga. Men ärligt talat, det är ju hur coolt som helst att ha barn och få följa deras utveckling. Det går inte att rabbla allt han kan och tycker om för det finns så mycket personlighet i honom, han är ju en hel liten människa. Även om han inte säger så mycket.

20150410-072146.jpg
Att köra barnvagn, helst genom pölar, är något av det roligaste han vet. Och bästa tv-programmet just nu är Masha och björnen. På ryska helst.

Överst på bild är en ugglesparbössa som jag köpt på Material på söder. Kom till att måla den igårkväll och den är inte riktigt klar, ska till lite finlir och en och annan gulddetalj. Den får trollet i tvåårspresent. Och från och med nu kommer han få månadspeng, minsann. Det är väl egentligen lite tidigt men å andra sidan är det rätt så yttepyttiga summor vi talar om. Och rätt ner i sparbössan åker de tills dess att han kan uttrycka önskan om något specifikt som han vill köpa sig.

Han har ju redan fått ett cirkustält (till mammas stora glädje) och imorgon är det kalas! I garaget står dessutom ett och annat paket och väntar. Vi har satsat på få men lite mer rejäla presenter i år när han är så liten och inte egentligen uppskattar paket i sig. Annars står ju presentgarderoben full med spännande saker som han kommer få allt eftersom åren går.

Just nu sitter han och spelar piano. Lite tidigare körde han en sväng på den gamla hammondorgeln så vi har haft partaj här hemma i flera timmar redan. Och festligare kommer det att bli! Hipp hurra för födelsedag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s