Morgonbestyr

Nu på morgonen har jag och trollet tvättat och jag har beställt träningsbyxor eftersom han börjat visa intresse för att ta på och av blöjan själv (förutom hans envisa träning med att ta på och av sig sina kläder) och för att gå på pottan (hurra!).

20150225-102247.jpg
Efter att ha hängt tvätten städade vi lite på glasverandan inför soliga dagar då det kan bli riktigt varmt och mysigt där ute redan i mars.

Sedan gick vi ut och röjde i norra trädgårdslandet en stund. Det är ganska mycket tungt arbete som ska göras där när tillfälle ges. Några kubik jord ska skyfflas runt och pallkragar ska omdistribueras. Kära syster är gravt biten av odlingsmyggan och har således fått grönsaksfeber och kommer se till att ambitionerna på gården hålls lagom höga för att det ska bli något av en utmaning. Själv hade jag inledningsvis tänkt chilla lite vad gäller trädgårdsarbete i år men hennes entusiasm och den gryende våren är svåra att värja sig mot ens om jag hade försökt.

Vi var inte ute så jättelänge dock för trollet började äta snö så nu har vi en mysstund framför chu chu tv på youtube innan det är dags att fixa lunch.

Advertisements

One thought on “Morgonbestyr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s