Idag har vi tittat på ett hus!

Det gör vi i och för sig nästan varje söndag men idag var det lite speciellt. Det var nämligen ett väldigt speciellt hus. Det har uppenbarligen legat ute till försäljning ett tag och ordinarie visningar har kommit och gått, visningen idag var för oss och en familj till som redan på plats kunde säga att huset inte uppfyllde deras behov för de behövde ett större garage. Så det var bara vi där som faktiskt är intresserade, och vill vi ha det så har vi råd. Det kommer med största sannolikhet inte bli någon budgivning som springer ifrån oss den här gången och det är en aning nervkittlande.

Det är ett lite underligt hus så man behöver vara en gnutta excentrisk för att kunna tänka sig att bo där, tror jag. Vi är nog precis lagom excentriska i vår familj för att falla pladask.

Visst är det en del att göra, det ligger långt ut och det är inte anslutet till kommunalt vatten och avlopp men allt detta som brukar vara “dealbreakers” för oss känns det som att vi kan ha överseende med i det här fallet. Det är liksom mer än ett hus – det är ett komplex!

Jag hoppas att vi kommer fram till att vi ska köpa det och att det blir vårt. Det finns sån otrolig potential! Längtar efter att kunna skriva mer om det vilket jag inte vågar just nu av rädsla för att nån läsare (som jag har typ en av, vilken just köpt en fantastisk lägenhet så det är ju lagom sannolikt) kommer nosa fram vilket hus det är och norpa det framför näsan på mig. Omelett, säger vi till paranoidkameran.

Advertisements

3 thoughts on “Idag har vi tittat på ett hus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s